OK
Wij gebruiken Cookies om uw bezoek aan onze website efficienter te maken. Wij nemen aan dat u hiermee akkoord gaat.
Slider Image CAT 1SP 1

Goed bewegen geeft zelfvertrouwen.

Dat is al meer dan zestig jaar het credo van PUKY®. En het is vandaag de dag actueler dan ooit. Er is in ons drukke landje voor kinderen steeds minder ruimte om zich spelenderwijs motorisch te ontwikkelen. Op straat spelen en in bomen klimmen bijvoorbeeld kunnen we bijna overal wel vergeten. De aloude straatspelletjes, die zo belangrijk waren voor de ontwikkeling van motoriek en coördinatie, moeten het afleggen tegen de joystick en de computer.
Dit heeft ertoe geleid dat PUKY® een uitgebalanceerd mobiliteitsprogramma heeft samengesteld waarmee uw zoon of dochter geholpen wordt om deze belangrijke vaardigheden te ontwikkelen. In iedere leeftijdsfase ontdekt een kind nieuwe fysieke mogelijkheden die verder uitgebouwd dienen te worden. Spelenderwijs trainen levert het beste resultaat om automatisch (complexe) handelingen te verrichten in elke gewenste situatie. En PUKY® helpt uw kind daarbij een handje waardoor het zelfvertrouwen alsmaar blijft groeien.

Het PUKY® ontwikkelingsfase model

Fase 3

Uw kind krijgt meer zelfvertrouwen en wordt creatiever. Speelt een rollenspel met andere kinderen, wordt zelfstandiger en bewegingszekerder waardoor het zijn of haar actieradius gaat vergroten.

Fase 4

De hoezo en waarom periode. Vragen steeds maar vragen en proberen er antwoord op te vinden. Zo leert het kind de eerste probleempjes zelfstandig op te lossen. De belangrijkste vaardigheden zijn geleerd en het is nu tijd om samen met mamma en papa de eerste ervaringen in het verkeer op te doen. Concentreren op fiets- en stuurbewegingen gaat nu als vanzelf. Tijd voor het echte werk!

Alterstabelle nl.

Debug löschen