OK
Wij gebruiken Cookies om uw bezoek aan onze website efficienter te maken. Wij nemen aan dat u hiermee akkoord gaat.

Vragen en antwoorden

Klik op de productcategorie onder de balk 'Vragen & antwoorden' en vindt daar de tot dusver meest gestelde vragen over de afzonderlijke productcategorieën.

De garantie begint vanaf de aankoopdatum welke op de aankoopbon vermeld staat.

Heel eenvoudig: u registreert uw voertuig onder het punt garantieregistratie hier. Kort na de registratie krijgt u een garantienummer per email toegestuurd. Dit nummer dient u op uw aankoopbon te noteren en te bewaren voor eventuele garantiegevallen.

Nee, de garantie is product dus niet persoonsgebonden. Na de activering van de garantie, die wel in de eerste 4 weken na de aankoop gedaan dient te worden, krijgt de koper een garantienummer per email. Dit nummer kan dan samen met de aankoopbon van het voertuig doorgegeven worden bij de verkoop van het betreffende voertuig. Om het recht op de garantieaanspraak in de garantieperiode te behouden, dient de nieuwe eigenaar zich met zijn naam en met het tot het voertuig behorende garantienummer te registreren.

De garantie richt zich op reparatie of vervanging van het beschadigde frame, vork of stuur. Het arbeitsloon voor de montage evenals het wisselen van bevestigingsdelen vallen niet onder de garantie.

Uitgesloten van de garantie zijn schades die ontstaan zijn bij normaal gebruik en slijtage alsmede defecten, storingen of schade die ontstaan zijn door misbruik, nalatigheid, onjuiste montage, nalatig onderhoud of die als gevolg van het inbouwen van vreemde onderdelen terug te voeren zijn.

* op frame, vorken en sturen


Debug löschen